Voor uw veiligheid

Mobiele vergader- en commandowagen

Wij kunnen u een mobiele vergader – en commandowagen aanbieden. Deze 10 meter lange commandowagen is opgedeeld in meerdere ruimtes en is van alle gemakken voorzien.

Vergaderen
Het voorste gedeelte van de commandowagen is voorzien van een vergaderruimte. Deze ruimte is geschikt voor acht personen en beschikt over een klein keukenblok met stromend water, diverse keukenapparatuur, airco, toilet en groot LCD scherm. Ideaal voor besprekingen die plaats moeten vinden gedurende uw evenement.

Camera observatiepost
Het achterste gedeelte van de commandowagen is ingericht als mobiele meldkamer en biedt plaats voor twee centralisten. Vanuit hier kunnen camerabeelden worden bedient en kan de regie gevoerd worden tussen alle communicerende partijen op de werkvloer. Camera’s kunnen flexibel ingezet worden over het te beveiligende terrein. De camera’s zijn voorzien van infrarood waardoor ook s’nachts een optimaal beeld gegarandeerd kan worden.

Verhuur
U kunt deze mobiele commandowagen huren in combinatie met centralisten. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Scroll naar boven